Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 31 oktober 07.34

31 oktober 07:03, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan är ett urval av nattens händelser.

00:59, Kållered, olaga hot
På ett tåg från Göteborg till Kungsbacka uppstod det ett bråk mellan flera individer. Personal på tåget tvingade flera personer att gå av tåget vid Kållered station. Ingen person ska ha kommit till fysisk skada. En polisanmälan gällande olaga hot har skrivits. Flera personer var under 18 år, vårdnadshavare till dessa är informerade.

01:06, Borås, försök till stöld
En eller flera gärningspersoner har brutit sig in på ett lager till en butik i Viared, Borås. När väktare och polis kom till platsen kunde det konstateras att en dörr blivit uppbruten. Det är okänt i dagsläget om något, och i så fall vad, som har tillgripits. Ingen person är gripen i nuläget.

05:00, Skara, inbrottsstöld
Inbrottsstöld i en villabostad av två gärningspersoner. Ägaren till bostaden var hemma och skrek på personerna, som sedan lämnade bostaden. Det är okänt om något hann tillgripas, men en anmälan skrivs med rubriceringen inbrottsstöld. Ingen person har gripits i nuläget.

Tillägg under nattsammanfattningen:

03:29, Falköping, tillgrepp av fortskaffningsmedel
En polispatrull försökte stoppa en personbil i Borgunda, Falköping, men föraren av personbilen vägrade stanna. Det blev då ett efterföljande, innan personbilen senare stannade i höjd med Varnhem, varpå föraren och en passagerare försökte springa från platsen. Polisen kunde dock snabbt fånga in dessa två individer. De kom att misstänkas för tillgrepp av fortskaffningsmedel då fordonet de färdades i var anmält stulet. Båda personerna greps.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.