Sök
Stäng Meny

31 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 85-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Trafikolycka utanför Linköping

06:30 En larmklocka av den typ man kopplar till en telefon larmade om en förmodad trafikolycka på länsväg 1116 nära Ljung, Linköping.

Det visade sig vara sant. En personbilsförare hade kolliderat med en större sten vid sidan av vägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, togs ur bilen med ett så kallat säkert urtag av räddningstjänsten och fördes därefter med ambulans till sjukhus för vård.

När polisen undersökte olyckplatsen hittades blod på utsidan av bilen och patrullen misstänker att ett djur har varit inblandat i händelsen. Bilen bärgades från platsen. Eftersöksjägare ska undersöka om det går att finna ett skadat djur.

Inbrott i Finspång

06:45 En företagare på Bergslagsvägen i Finspång kom inte i kontakt med sin tekniska bevakning av arbetsplatsen. Han kunde tyvärr konstatera att det varit ett inbrott och att antal elektroniska varor som var tänkta för försäljning stulits. Det är ännu oklart med värdet. Polisen kommer att utreda händelsen.

Har du kunskap om händelsen som kan hjälpa polisen och ägaren så var vänlig och hör av dig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.