Sök
Stäng Meny

04 oktober 07:36, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

Olaga intrång, Örebro
23.01. Patruller upptäcker en man som vistas i ett utrymme på Kasernvägen olovligen. Mannen, som är i 50-årsåldern, kontrolleras och blir även misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Beslut om kroppsbesiktning.

Trafikolycka, Örebro
05.38. En bilist körde i diket vid hållplats Backa i Glanshammar. Patrull åkte ut till platsen och dokumenterade händelsen. En notering om trafikolycka utan misstanke om brott har skrivits. Föraren ska ha väjt för ett rådjur och avfördes med ambulans för kontroll.

Rattfylleri, Askersund
23.21. En bilist stoppas och kontrolleras i centrala Askersund, vilket renderade i en kroppsbesiktning av föraren som är i 25-årsåldern. Anmälan upprättad om rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, ringa dopingsbrott eget bruk samt ringa dopningsbrott innehav.

Misshandel, Ljusnarsberg
02.50. En kvinna kontaktar polisen med anledning av att en man har misshandlat henne. Kvinnan fördes till sjukhus för vård. En anmälan upprättad om misshandel med okänd gärningsman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.