Sök
Stäng Meny

06 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från natten med ett urval av händelser.

22.16 Ett larm om ett sjukdomsfall och ambulans larmas till en adress i Kinda kommun. Personen, som är en kvinna i 65-årsåldern anträffas dock avliden. Polis åker till platsen på grund av lite oklara omständigheter, och en man i samma ålder grips som misstänkt för mord på kvinnan då misstanke uppstår om att hon kan ha utsatts för brott. 


02.20 Ett personrån i området Ektorp, Norrköping där en målsägande, en man i 25-årsåldern blir misshandlad och fråntagen bl.a. kontanter. Gärningsmännen som är två är delvis maskerade och försvinner från platsen. Målsägande följde med ambulans för kontroll men ej allvarligt skadad. Ingen misstänkt. 


02.25 En kvinna i 20-årsåldern som anmäler en misshandel av en man hon har en relation med. Misshandeln ska ha skett på Åselstadsvägen i Norrköping. Den misstänkte anträffas på en annan adress och grips efter en husrannsakan. Den gripne är i 30-årsåldern. Kvinnan blev ej allvarligt skadad och misshandeln skedde utan tillhygge.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.