Sök
Stäng Meny

09 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

21:51 grov vårdslöshet i trafik m m, Göteborg: Strax innan Lundbytunnel, i riktning mot Biskopsgården, kolliderar två personbilar. Två personer är inblandade i olyckan. Skadeläget är oklart, men båda ska ha varit vakna, talbara och ute ur sina fordon när polis kommer till platsen. Föraren av den ena bilen, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks ha kört mot rött och hon tas med för kroppsbesiktning. En anmälan gällande grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri samt vållande till kroppsskada upprättas.


23:46 försök till fordonsstöld, Skövde: En kvinna som ska flytta sin bil ser en främmande man sitta bakom ratten till denna. Polis larmas och i närheten av platsen påträffas en man i 35-årsåldern som stämmer in på lämnat signalement. Han hörs på platsen och en anmälan om försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.


05:22, inbrott, Herrljunga: Polisen får samtal från en person som uppger att han envarsgripit en kvinna i 45-årsåldern som gjort inbrott i hans hus. Polis kommer till platsen och tar över ärendet. Gripandet består och kvinnan tas med till polisstationen för förhör. Polisen har sökt i området, bland annat med hund, efter eventuella ytterligare gärningspersoner.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.