Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 01 september 19:20

01 september 18:41, Trafikolycka, Karlskoga

Det är totalstopp på E18, riktning Örebro

En trafikolycka med flera fordon har inträffat på E18 i höjd med Våtsjön och Stora Villingen. Enligt de första uppgifterna till SOS Alarm har två bilister krockat. En bilist har voltat. 

Tre personer ska ha suttit i bilarna, samtliga är ute i bilarna.

Uppdatering 18:55: Det kommer vara stopp i cirka 30 minuter till, till 19.30. De inblandade har inte behövt sjukvård. Olyckan har inträffat på grund av att en bilist inte uppmärksammat att framförvarande fordon saktat in för en köbildning längre fram. Bilisten har kört in i fordonet, varvid denna voltade ned i ett dike. 

Uppdatering 19.16: En förare, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för vårdslöshet i trafik och för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Trafiken har börjat släppas på i riktning mot Örebro, detta med begränsad hastighet. Det kommer bli ytterligare ett stopp så snart bärgare är på plats. 

Uppdatering 20.05: Bärgare är klar på platsen och trafiken flyter nu problemfritt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.