Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

10 september 07:56, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till söndag polisområde Värmland.

00.45 Kristinehamn. Knivlagen. Man i femtioårsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen. Mannen påträffades i offentlig miljö i Kristinehamn.

01.00 Karlstad. Man i tjugoårsåldern gripen och senare anhållen misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte. Mannen greps på Herrhagen.

02.08. Karlstad. Omhändertagen person. Man i tjugoårsåldern blir avvisad från krog i centrala Karlstad. Han respekterar inte detta och blir därmed avlägsnad från platsen. Ärendet slutar med att mannen omhändertas för fylleri enligt LOB, lagen omhändertagande av berusad person.

02.39. Karlstad. Man i fyrtioårsåldern misstänkt för sexuellt ofredande. Mannen ska på eller i anslutning till en krog ha antastat en kvinnlig målsägande i tjugoårsåldern.

00.34 Torsby. Grov misshandel. Man i artonårsåldern förd till sjukhus efter att ambulans larmats om person med andningssvårigheter. Mannen påträffades i centrala Torsby. Ingen gärningsman påträffad.

05.28 Karlstad. Trafikbrott. Kvinna i femtioårsåldern tilldelad ordningsbot efter hastighetsöverträdelse på E18 öster om Karlstad. Kvinnan har under en mätsträcka noterats för en hastighet 50 km/h över gällande hastighetsgräns. Körkort omhändertaget på plats.

Övrigt: Många samtal om högtspelande fordon, en hel del fylleriärende.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.