Sök
Stäng Meny

11 september 08:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:04 Polis fick samtal från inringare som hört en hög smäll vid Majeldsvägen, Linköping. Polis har varit på plats och sökt av Knektgatan, Vistvägen och Hejdegården bland annat. Polis har också pratat med människor som rört sig utomhus. Inga tecken på brott har konstaterats. Mest troligt har smällen rört sig om bangers/fyrverkerier.  

01:02 SOS-larm om att en parkerad bil börjat brinna vid länsväg 209 utanför Ljunga, Norrköping. Bilen ska ha varit helt övertänd och räddningstjänsten släckte branden. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt och inga personskador i samband med branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.