Sök
Stäng Meny

15 september 08:08, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

22:09 SOS-larm om brand i en parkerad bil på Kronängsgatan i Norrköping. Polis har varit på plats och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt och inga personskador i samband med händelsen.

04:04 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ängsvägen i Finspång med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Polis har varit på plats. Det är oklart hur branden startat och en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet har inletts. Ingen person skadades i samband med branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.