Sök
Stäng Meny

16 september 07:48, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

00:04, Skövde, misshandel
En person inkom till Skaraborgs sjukhus med rodnad i ansiktet och skador på sina tänder. Detta efter att ett tiotal killar utanför en ICA-butik i Skara misshandlat honom. Ingen gripen i nuläget.


00:14, Göteborg, grov stöld och grovt brott mot knivlagen

En man greps under natten för grov stöld samt grovt brott mot knivlagen. Mannen misstänks ha tillgripit en mobiltelefon av en annan person tidigare under kvällen/natten. När polis kontrollerade den berörde mannen påträffades en kniv.

 

02:03, Vänersborg, grovt brott mot knivlagen m.m.
Polisen får larm om att en man ska ha hållit upp en kniv mot en person på en allmän plats. Mannen lokaliseras och säkras av polisen. Vid kontroll av mannen påträffas en kniv samt misstänkt narkotika. Mannen grips, misstänkt för grovt brott mot knivlagen och narkotikabrott. Mannen anhölls sedan under natten.

 

02:18, Göteborg, grov misshandel
En man inkom under natten till ett sjukhus i Göteborg med en knivskada i ryggen. Enligt mannen har han blivit knivhuggen vid Kungsportsplatsen bakom stora teatern. Ingen är gripen i dagsläget.


02:36, Tidaholm, skadegörelse
Åtta stycken bilar har fått sina däck sönderskurna på Västra Drottningvägen i Tidaholm. Ingen gärningsperson har i nuläget gripits.


04:31, Göteborg, grov stöld
Flera gärningspersoner gick fram till målsägande varpå en av dessa ryckte av målsägandes halsband. Detta ska ha skett på Kungsportsavenyn. Ingen har gripits i dagsläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.