Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 16 september 17:09

16 september 11:57, Narkotikabrott, Mjölby

Sju gripna för grovt narkotikabrott.

Under natten till lördag samt lördag förmiddag har en polisinsats pågått vid Stadshotellet i Skänninge, Mjölby. Polispatruller, hundförare samt kriminaltekniker har arbetat på platsen.

Området runt hotellet har också spärrats av. Sex män i åldrarna 26-63 år samt en kvinna i 20-årsåldern har under insatsen gripits misstänkta för grovt narkotikabrott. 

16:58 Polisens arbete vid brottsplatsen kommer fortgå under resten av dagen. När arbetet är klart kommer samtliga avspärrningar att hävas.

17:03 Två av de gripna, kvinnan i 20-årsåldern samt en man i 30-årsåldern, har anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkta för försök till narkotikabrott. 

17:06 Övriga fem gripna har anhållits av åklagare, skäligen misstänkta, för grovt narkotikabrott. Ärendet är därmed åklagarlett och frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.