Sök
Stäng Meny

17 september 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Under natten har ett antal personer omhändertagits för fylleri i samband med en lastbilträff i Ramsele, Sollefteå kommun.

Sedan midnatt har även en person i Sundsvall omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

00:47 Olovlig körning, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil vid Hotell Hallstaberget i Sollefteå. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Förhör hålls och anmälan upprättas gällande grov olovlig körning. Bilnycklarna omhändertas enligt PL24 (polislagen).

02:09 Misshandel, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på en misshandel som ska ha skett Stenstan. En man ska ha blivit misshandlad av en okänd gärningsperson som lämnade platsen. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. 

02:19 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polisen kontrollerar en man utanför Örnsköldsvik. Mannen medtas för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. På honom anträffas också misstänkt narkotika. Anmälan upprättas gällande ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. 

03:12 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en adress i Sundsvall med anledning av att en man ska ha blivit misshandlad. Det är oklart var misshandeln ska ha skett. När polisen kommer dit är det lugnt på platsen. Målsäganden förs till sjukvård med ambulans, det finns inga uppgifter gällande skadeläget. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.