Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

17 september 08:05, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Hammarö

23.34: Patrull stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

23.52: Det genomförs en trafikkontroll i Sundsta där 30 förare får blåsa för att kontrollera nykterhet och samtliga blåste negativt.

01.27: Två män i 25-årsåldern blir bötfällda för att ha urinerat på offentlig plats.

01.50: I samband med att en person i övre tonåren blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer skrivs det också en anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk.

Årjäng

22.36: Det upprättas en anmälan om misshandel efter att en man i 55-årsåldern uppger att han blivit slagen i bakhuvudet inne på en restaurang av en okänd gärningsperson.

23.18: En man i 20-årsåldern blir bötfälld för högt spelande musik och blir även avvisad från centrum.

02.12: En kvinna i 45-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att hon ska ha sparkat en person i tonåren. Kvinnan blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Arvika

00.29: En person i övre tonåren blir bötfälld för att ha överskridit hastigheten på länsväg 175.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.