Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 18 september 06.42

18 september 01:19, Skottlossning, misstänkt, Haninge

Okänd gärningsperson eller -personer avlossar skott mot en lägenhetsdörr i Handen.

Efter skottlossningen lämnar gärningspersonen eller -personerna platsen. Det befinner sig människor i lägenheten, men ingen av dem har skadats fysiskt.

Polis har anlänt till brottsplatsen med flertalet resurser. Brottsplatsen är avspärrad, polis knackar dörr för att prata med vittnen om vad de har sett och hört i samband med brottet. Personer som befinner sig i området kontrolleras av polis. Ingen misstänkt person har gripits misstänkt för skottlossningen. 

Uppdatering klockan 06:35

Polisens arbete med att ta reda på vem eller vilka som kan misstänkas för mordförsök. Den tekniska undersökningen av brottsplatsen är inte avslutad. Om du har uppgifter att lämna som kan vara till hjälp i utredningen kan du antagligen prata med polispersonal på plats, ringa 114 14 eller använda det tipsformulär som finns på polisens webbplats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.