Sök
Stäng Meny

18 september 07:36, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

23.42: I Vivalla stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

23.45: En patrull kallas till ett hotell i de västra delarna av Örebro med anledning av en person som ska ha betett sig stökigt. På plats anträffas en kvinna i 25-årsåldern som blir misstänkt för skadegörelse samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Nora

01.43: En man i 30-årsåldern kontrolleras i centrala Nora och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Degerfors

04.40: Det upprättas en anmälan om skadegörelse alternativt stöld efter att en moped som stått parkerad i Strömtopr börjat att brinna.

Askersund

02.50: I centrala Askersund kontrolleras en man i 30-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk.

Kumla

06.34: En singelolycka inträffar på E20 i Byrsta med en förare som kört av vägen och ner i diket. Patrull kontrollerar föraren som blåste negativt och denne behövde inte ambulansvård. Ägaren kunde själv ordna med bärgare och räddningstjänsten kunde lämna platsen strax innan 07.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.