Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 02 september 08:21

02 september 01:00, Misshandel, grov, Norrbottens län

Polisen utreder misstänkt grovt brott

Polispatruller beordras vid 22-tiden på fredagskvällen till en plats i Luleå med anledning av bråk/slagsmål.

En man är förd med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge.

Tre personer är gripna.
Sedvanliga utredningsåtgärder, så som brottsplatsundersökning och förhör, pågår.

Det finns inga fler uppgifter att lämna i ärendet i nuläget.

Uppdaterad kl 08:20

22:14 Fredag, Luleå
Polis beordras till Skogsvallen i Luleå med anledning av bråk. På platsen anträffas en skadad man som förs till sjukvård med ambulans.

Utredningsarbetet inleds omedelbart, bland annat identifieras vittnen och de hörs, tre misstänkta män anträffas och grips, platsen spärras av och polisens tekniker har utfört en brottsplatsundersökning. Avspärrningen är hävd.

Två av de tre gripna anhålls av åklagare, den tredje ska förhöras innan beslut fattas av åklagare om han ska anhållas eller inte. Det är åklagare som nu leder ärendet. Ärendet utreds som försök till mord med anledning av det våld som använts och skadeläget.

I övrigt finns inte mer uppgifter att lämna i nuläget. Vi är återhållsamma med detaljer för att kunna genomföra en så rättssäker förundersökning som möjligt. Utredningsarbetet fortsätter och eventuella iakttagelser och tips tas tacksamt emot av polisen. Ring 114 14 och lämna dina uppgifter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.