Sök
Stäng Meny

21 september 08:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Skadad av vasst föremål i Motala

23:06 Polisen fick larm om att en person skadats med ett vasst tillhygge i Brunnsvik,Motala. En man var skadad, dock ej livshotande. Mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Två för mannen bekanta kvinnor i 30 samt 60-årsåldern greps misstänkta för grov misshandel. Nu väntar förhör med inblandade för att utreda förloppet av det inträffade. Lägenheten är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning.

Berusad misstänks för inbrott

03:50 Polisen fick uppgifter om att ett kameralarm larmat om inbrott i en restaurang på Gamla Torget i Norrköping.

Det visade sig att en gärningsman kommit in i lokalen via ett fönster och brutit upp en kyl samt stulit alkohol. Den misstänkte var inte kvar i lokalen.

04:17 En patrull hittade en man som stämde in på beskrivning. Mannen hade med sig en säck med alkoholhaltiga drycker som han var upptagen med att förbruka.

Mannen, som är i 30-årsåldern, medtogs för att sova ruset av sig på polisstationen och är misstänkt för stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.