Sök
Stäng Meny

22 september 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

God morgon!

Natten har varit realtivt lugn i Östergötlands län. Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden under natten. De flesta har varit rutinärenden men några sticker ut i mängden.

21:20 Linköping
En man i 20-årsåldern ringer in till polisen och säger sig ha blivit rånad av flera personer. Gärningsmännen har avkrävt målsägande personliga tillhörigheter och hotat vederbörande under tiden.
Den tillgripna mobiltelefonen återfanns senare till följd av digitalt spårningsarbete. Målsägandes överiga tillhörigheter är fortsatt försvunna. Ingen person har kunnat gripas som misstänt, men utredningsarbetet fortgår. En anmälan om rån har skrivits.


23:10 Norrköping
Patrull stoppar en personbil i utkanten av Norrköping. Den man i 40-årsåldern som kört bilen är nu misstänkt för på flera punkter. Det rör sig om grov olovlig körning, drograttfylleri samt narkotikabrott.

 

23:52, Linköping
Polisen får samtal från väktare om ett misstänkt inbrott på ett företag. En person i 40-årsåldern har gripits som misstänkt. Det är oklart om personen fått med sig någonting från företaget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.