Sök
Stäng Meny

23 september 07:49, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av nattens operativa händelser i länet

Örebro

01.41. En flicka i övre tonåren tog kontakt med patrull med anledning av att en okänd gärningsperson misshandlat henne i City. Patrullen upprättade en anmälan om misshandel.

Ljusnarsberg
23.37. En väktare kontaktade polisen med anledning av att han låg bakom en misstänkt rattfyllerist. Vid stopp och kontroll på fordonet blåste föraren, en man i 25-årsåldern, positivt i sållningsinstrumentet. Han är nu misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning.

Karlskoga
06.41. En man i 50-årsåldern omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, i området Rävåsen. Misstankar uppstod senare om att han även var påverkad av narkotika varvid patrullen har skrivit en anmälan om narkotikabrott.

Patrullerna har även hanterat ett stort antal ärenden kopplat till berusning hos allmänhet. En handfull personer har blivit körda hem eller omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.