Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

23 september 08:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 85-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Anhölls efter hot

20:48 Polisen larmades av inringare till Ekhagen i Jönköping med anledning av någon form av bråk och hotfull situation. Efter informationsinhämtning på platsen kunde tre personer gripas i ett fordon.

Dessa togs in till polisstationen för vidare förhör.  Ingen person har skadats fysiskt.

00:36 Efter förhör greps de tre männen och anhölls senare. Bilföraren misstänks för ringa narkotikabrott och drograttfylleri. Alla tre männen, som är i 25-årsåldern, misstänks för försök till grov utpressning samt grovt vapenbrott. Beslut togs även om husrannsakan i fordonet som de anhållna färdades i.

Påkörning bakifrån i Tranås

23:07 Polis och räddningstjänst larmades till Storgatan i Tranås med anledning av en trafikolycka. En A-traktor hade bakifrån körts på av en personbil. Räddningstjänstens arbete försvårades genom att många personer befann sig på platsen.

Polisens presstjänst har ingen information om att någon drabbad behövde sjukhusvård.

Bilisten fick en ordningsbot för att ej anpassat avståndet till framförvarande bil.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.