Sök
Stäng Meny

23 september 08:51, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:21 Stöld genom inbrott, Sollefteå
Polis beordras till ett företags lokaler på Skärvstavägen i Sollefteå med anledning av misstänkt inbrott. Det framkommer att en fyrhjuling och fyra crossar har stulits. En anmälan gällande grov stöld ska upprättas och polisen ska arbeta vidare för att utreda ärendet, bland annat ska tekniker till platsen för en undersökning. Om du har iakttagelser eller tips att lämna gällande stölden ber vi dig kontakta polisen på 114 14. Du kommer till ett talsvar då du kan ange ”tips” för att komma vidare.

03:43 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan i Sundsvall med anledning av bråk mellan några personer. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och det hålls vittnesförhör. Enligt initiala uppgifter är två män, en i 50-årsåldern och en i 25-årsåldern, inblandade. Ärendet ska utredas som misshandel och ofredande. Mannen som omhändertogs enligt LOB skjutsas till sjukvård då han fått ett slag mot ansiktet.

03:55 Försök till stöld genom inbrott alternativt skadegörelse, Sollefteå
Polis beordras till en adress utanför Sollefteå med anledning av krossade fönster på byggnads entré. Ingen misstänkt anträffas. Ärendet ska utredas som försök till stöld genom inbrott alternativt skadegörelse.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.