Sök
Stäng Meny

24 september 07:54, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens operativa händelser i länet

Kil
00.16. En bil togs i beslag i Fryksta efter att patrullen stoppat och kontrollerat bilisten. En man i 70-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning då han saknade tillräcklig behörig att framföra aktuellt fordon.

Karlstad

00.44. Två kvinnor i 20-årsåldern hamnade i en konflikt i Tingvallastaden varvid den ena misshandlade den andra. En anmälan om misshandel upprättad.

04.34. Patrullen beordrades ut till ett lägenhetshus i Karlstad med anledning av att en efterfest spårat ut. En man i 30-årsåldern grips på platsen misstänkt för flera brott; tre fall av misshandel, skadegörelse samt försök till grov misshandel. Mannen sitter nu anhållen.

Hagfors

01.57. En man i 25-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Patrullen stoppade mannens framfart på länsväg 246 och kontrollerade honom och fordonet. Mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet och medtogs för kroppsbesiktning.

Sunne
02.16. Patrull blir beordrad till Västra Ämtervik med anledning av att en A-traktor hamnat i diket. Ingen ungdom kom till skada och patrullen skrev först en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott och delade därefter ut ordningsböter då fordonet var avställt och hade körförbud.

Kristinehamn
01.35. En man i 60-årsåldern fick böter på plats efter att ha urinerat offentligt på Kungsgatan.

Polisen har även hanterat ett stort antal samtal om högtspelande musik från en tillställning i området Haga i centrala Karlstad, omhändertagit några män enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer samt hanterat andra ärenden som har varit av rutinkaraktär. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.