Sök
Stäng Meny

24 september 09:18, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:14 Skadegörelse, narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av uppgifter om att en person klottrar på en buss. En man, som är i 30-årsåldern, anträffas och i hans ägo anträffas misstänkt narkotika. Anmälan ska upprättas gällande misstänkt ringa narkotikabrott, innehav, samt skadegörelse. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

22:27 Rattfylleri, Sollefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sollefteå. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri.

23:03 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polis beordras till Viktoriaesplanaden i Örnsköldsvik med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter är två personbilar inblandade i en sidokollision, det finns inga uppgifter om personskador, och kollisionen har orsakat färgskrap på fordonen.

23:44 Trafikbrott, Sundsvall
I Stenstan, Sundsvall, utfärdas en ordningsbot (böter) på grund av otillåtet antal passagerare i bil.

23:49 Försök till inbrottsstöld, Kramfors
Polis beordras till Bollstabruk med anledning av inbrottslarm hos företag. En dörr är uppbruten, men det finns inga tecken på att någon varit inne i fastigheten. Ingen misstänkt anträffas. Ärendet hanteras som försök till inbrottsstöld.

00:07 Brand, Sollefteå
Larm inkommer om brand i villa i Östnyland. Enligt initiala uppgifter har två personer befunnit sig på adressen, men tagit sig ut. Polis har varit på plats.

01:46 Narkotikabrott, Kramfors
Polis kontrollerar en kvinna, som är i 30-årsåldern, i Bollstabruk och misstanke uppstår om brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott, innehav. Anmälan ska upprättas.

02:27 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en krog i Stenstan i Sundsvall med anledning av uppgifter om att en okänd man misshandlat en kvinna. Mannen ska därefter ha lämnat platsen. Anmälan gällande misshandel tas upp. När polisen befinner sig på platsen anträffas också en berusad man som omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

02:42 Brand, Kramfors
Larm inkommer om brand i villa på Sandö. Enligt initiala uppgifter har det brunnit på fasaden och farstukvisten. Räddningstjänst har varit på plats och släckt branden. Polis beordras dit och håller förhör med personerna som befinner sig på adressen. Det är oklart hur branden uppstått och det ska utredas av polisen. En avspärrning är gjord och tekniker ska undersöka platsen senare.

04:24 Trafikolycka, Timrå
Larm inkommer om en singelolycka väster om Timrå. Enligt initiala uppgifter färdades två personer i en personbil som åkt av vägen och in i ett träd. Två personer förs till sjukvård med ambulans. Olyckan ska utredas av polisen.

Natten till i dag grips en man i Härnösand av polis. Mannen är misstänkt för att ha misshandlat och hotat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen förhörs och åklagare har beslutat om att anhålla mannen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.