Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

25 september 07:21, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens operativa händelser i länet

Karlstad
02.06. Inringare hör hur en man skriker och noterar kort därefter att det skett en trafikolycka. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Bilisten har krockat med en bergsvägg och voltat och landat vid sidan av länsväg 720 i höjd med Almar. Föraren förs med ambulans till sjukhus. Han var vaken och talbar men klagade på smärtor i kroppen. Patrullen har skrivit en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Bilisten har väjt för ett vilt djur.

04.16. En passagerare på en buss började bete sig aggressivt och hotfullt mot chauffören varvid patrull beordras till platsen. De får kontroll på personen, en man i 30-årsåldern, och griper honom misstänkt för olaga hot och skadegörelse. Under morgonen anhölls han efter beslut från åklagare.


Säffle
22.15. En man i 30-årsåldern greps av patrull efter att ha slagit sönder saker, bland annat tekniska prylar, inne på en restaurang. Mannen ska ha varit väldigt utåtagerande och är nu misstänkt för misshandel, tre fall av olaga hot samt skadegörelse.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.