Sök
Stäng Meny

25 september 07:22, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av nattens operativa händelser i länet

Degerfors
23.13. Patrull stoppar och kontrollerar en bilist på länsväg 243 i Lervik. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och beslut tas om kroppsbesiktning.
Mannen är därefter misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Örebro
04.17. Larm inkommer till SOS med anledning av att det brinner hos ett företag i Bista. Vid framkomst visar det sig att flera fordon står i en fullt utvecklad brand. Patrullerna har spärrat av området och en teknisk undersökning kommer att genomföras så snart det är möjligt. En förundersökning gällande mordbrand är inledd på grund av att det rör sig om ett betydande ekonomiskt värde som har brunnit upp.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.