Sök
Stäng Meny

25 september 07:22, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

00:18 Brand, Kramfors
Polisen kontaktas gällande en brand i en bil i Nyland, Kramfors. Det ska ha rört sig om en fullt utvecklad brand. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått. Räddningstjänsten släcker branden. Polisen har också varit på plats, anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. 

00:25 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 1060 utanför Örnsköldsvik. Föraren, en kvinna, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

Senare under natten stoppar polisen återigen samma kvinna körandes i samma bil, bilnycklarna omhändertas enligt PL§24 (polislagen) för att förhindra fortsatt färd. Ytterligare en anmälan upprättas. 

03:05 Inbrott, Härnösand
Polisen beordras till Bondsjöhöjdens skola i Härnösand med anledning av ett misstänkt inbrott. Ett inbrottslarm har utlösts. Polisen har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning, anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Det är oklart om något har tillgripits.

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats under sen söndagskväll, den inträffade på E4 Bjästa, Örnsköldsvik. Inga personskador har rapporterats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.