Sök
Stäng Meny

26 september 08:29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

God morgon. Utöver detonationen i Linköping har polisen hanterat ett 60-tal ärenden i Östergötlands län under natten. 

Läs mer om detonationen på Järdalavägen i länken nedan. 


22:11 Karlsby, Motala

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Karlsby utanför Motala med anledning av en trafikolycka. En personbil med tre personer i hade kört av vägen och voltat, en person skadades och avled senare av sina skador. Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till annans död. Anhöriga är underrättade.

23:55 Smedby, Norrköping
Patrull larmas till en skola med anledning att väktare fått ett kameralarm på pågående inbrott. När patrull samt väktare kommer till platsen ser man ett uppbrutet hänglås. Ingen gärningsperson fanns kvar på platsen. Ingen har kunnat gripas som misstänkt.

00:08 Norrköping
Patrull larmas till en lägenhet med anledning av bråk. Två personer befann sig i bostaden, varav den ene, en man i 40-årsålden sedemera greps. Han är misstänkt för misshandel, barnfridsbrott samt narkotikabrott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.