Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

27 september 07:13, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Narkotikabrott, Degerfors
22.27. Flera personer kontrolleras i området Agen. En av dessa, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för narkotikabrott, innehav. Övriga personer var utan anmärkning.

23.09. En man i 60-årsåldern grips misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte. Hundpatrull sökte av området i samband med husrannsakan och anträffade narkotika.

Drograttfylleri, Lindesberg
01.26. En bilist stoppas på riksväg 50 för en kontroll av samtliga personer i fordonet. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Mannen medtogs för kroppsbesiktning och körkortet omhändertogs på plats.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.