Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

29 september 07:40, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i Polisområde Värmland.

Storfors
01.28: I samband med en trafikolycka misstänks en man i 20-årsåldern för rattfylleri. Analys får utvisa om misstanke mot mannen kvarstår.

Säffle
01.29: En man i 45-årsåldern misstänks för falsklarm. Mannen har påkallat och uppgett att han utsatts för brott vilket inte kan styrkas av mannen när patrullen anländer plasten.

Storfors
02.31: I samband med ett omhändertagande enligt LOB, Lag om omhändertagande, av en kvinna i 30-årsåldern spottar hon på polisman. Polispatrull skriver en anmälan om förgripelse mot tjänsteman.

Karlstad
04.54: Väktare mottar larm på en fastighet där flera företag har sin adress. Väktare iakttar brytmärken när denne anländer. Om eller vad som är stulet är oklart. Polispatrull upprättar anmälan stöld genom inbrott med tre olika målsäganden.

Det har inträffat sju viltolyckor under natten, inga personskador är inrapporterade med anledning av dem. Polispatruller har genomfört ett antal person samt fordonskontroller. Det har även hanterats ärende med psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.