Sök
Stäng Meny

03 september 07:39, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Misshandel, Degerfors kl. 01.06

En man i 70-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kille i 20-årsåldern på en restaurang i Jannelund. Polisen har varit på platsen och de skriver en anmälan om misshandel. Den utsatta mannen har inte uppsökt akutsjukvård.

Skadegörelse, Askersund kl. 02.53

En eller flera okända personer har slagit sönder rutor till två parkerade bilar. De har dessutom slagit sönder fönster till en bostad. Polisen skriver anmälan om skadegörelse.

Misshandel, Örebro kl. 02.55

En man i 30-årsåldern är misstänkt för ringa misshandel mot en kvinna i 25-årsåldern, utomhus. De båda känner varandra men det är oklart vilken typ av relation de har till varandra. Polisen har varit på plats och de skriver anmälan om ringa misshandel. Det finns ingen information om att någon har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Stöld/inbrott, Karlskoga kl.05.02

En person har brutit sig in på en restaurang i Rävåsen och stulit i vart fall alkohol. Polisen har varit på plats för att söka efter personen utan att hitta någon som kan misstänkas för brottet. Patrullen skriver anmälan om stöld genom inbrott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 19 personer eller fordon, omhändertagit två personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa samt hanterat sex viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.