Sök
Stäng Meny

03 september 08:01, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Trafikolycka, smitning, Härnösand
Larm inkommer om en trafikolycka i Härnösand centrum. Enligt initiala uppgifter är en personbil och en moped inblandade. Polis beordras till platsen, men ingen av de inblandade är kvar. Olyckan hanteras som en smitning från trafikolycka.

01:23 Trafikolycka, Sundsvall
Larm inkommer om en trafikolycka på Södermalm i Sundsvall. Enligt initiala uppgifter är två personbilar inblandade och två personer förs till sjukvård med ambulans, en tredje person tog sig till sjukvård på egen hand. Olyckan ska utredas.

01:46 Brand, Sundsvall
Larm inkommer om brand i bil i Skönvik, Sundsvall. Polis beordras till platsen. Fyra fordon på en parkering är berörda av branden. Branden ska utredas.

02:32 Ringa misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan, Sundsvall, där en man uppger att han blivit misshandlad av några personer vid en krog. Ärendet utreds som ringa misshandel och en anmälan ska upprättas.

02:39 Sexuellt ofredande, Härnösand
Polis beordras till ett uteställe i centrala Härnösand med anledning av att en kvinna uppger att hon blivit antastad av en man. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Ärendet utreds som sexuellt ofredande.

03:08 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Inre hamnen i Sundsvall med anledning av misshandel. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Målsägande är en kvinna. Ärendet utreds som misshandel och anmälan ska upprättas.

03:44 Rattfylleri, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Älandsbro. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Ärendet utreds som grovt rattfylleri och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka på länsväg 348 vid Bredbyn har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.