Sök
Stäng Meny

30 september 07:22, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har fem personer i länet omhändertagits för fylleri. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott. Förutom nedanstående ärenden har ytterligare en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

00:02 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 604 i Sundsvall. Föraren, en kvinna, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

00:18 Olovlig körning, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Domsjö, Örnsköldsvik. Föraren saknar behörighet att köra. Förhör hålls och anmälan upprättas gällande olovlig körning.

00:28 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. En passagerare i bilen misstänks för ringa narkotikabrott.

03:03 Misshandel, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en misshandel i Stenstan. En ung kvinna misstänks bland annat ha slagit en annan ung kvinna. Polisen åker dit för att ta reda på vad som har hänt. Anmälan upprättas gällande bland annat misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.