Sök
Stäng Meny

08 september 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser i polisområde Östergötland.

22.45 Flera samtal om höga smällar som uppfattas som skott från området kring Fogdegatan, Linköping. Stor resurs som beger sig till platsen för att lokalisera brottsplats samt eventuella skadade. Uppgifter på platsen och från vittnen talar för att det skall ha skett någon form av skottlossning men ingen brottsplats kan lokaliseras och inga skadade personer anträffas. Förundersökning och grovt vapenbrott upprättad men ingen misstänkt i nuläget. Större antal kontroller genomförs under kvällen i området.


01.41 Ett larm om en trafikolycka och på LV1151, Vånga, Norrköping. Där anträffas en bil som kört in i ett träd. En person på platsen som misstänks för rattfylleri och grov olovlig körning. Den misstänkte är en man i 45-årsåldern och saknar således även körkort.


03.18 En man i 40-årsåldern misstänkt för rattfylleri efter att ha kört in i en port på Katrineholmsvägen i Norrköping. Mannen var kvar och påtagligt berusad när patrull kommer till platsen. Skadorna dokumenterade och bilnycklar omhändertagna för att hindra fortsatt färd senare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.