Sök
Stäng Meny

01 januari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är i tjänst.

Det har varit en oerhört stökig nyårsnatt i länet som framför allt har präglats av våldsbrott och fyllerier. I mån av tid kommer ytterligare att händelser som skett under natten att publiceras under morgonen.

00:26, Varberg, våld mot tjänsteman
Vid ett ingripande gick en polispatrull mellan två personer som slogs. En av poliserna blev knuffad och ramlade baklänges ner på gatan. En person, en man i 18-årsåldern, slog sedan polisen flera gånger. Mannen sprayades med polisens pepparspray och kunde sedan gripas för våld mot tjänsteman. Polisen klarade sig utan allvarliga skador men fördes till sjukhus.

00:44, Varberg, försök till våld mot tjänsteman
En person sköt raketer mot polis i Varberg. Personen försökte sedan undkomma polisen men blev snart infångad och sedan gripen. Ingen polis skadades i samband med händelsen. Personen, en man i 25-årsåldern, misstänks för försök till våld mot tjänsteman.

04:16, Halmstad, grov misshandel
En man blev av två gärningspersoner under natten knivskuren på magen och i ett ben. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Ingen person har gripits i nuläget. Skadeläget initialt var inte livshotande.


Hittills upptagna nmälningar om misshandel under nyårsnatten i Hallands län:
00:38, Halmstad
01:53, Kungsbacka
03:46, Varberg
04:03, Halmstad
04:16, Halmstad

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.