Sök
Stäng Meny

11 januari 07.26, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Misshandel m.m, Örebro
23.20. Patrull beordrades ut till Söder med anledning av bråk vid en adress. En kvinna i 40-årsåldern misstänks ha hotat och slagit en man i ansiktet – och därefter åsamkat en bil plåtskador genom att sparka på den.

Drograttfylleri, Örebro
03.35. Patrull stoppade och kontrollerade en bilist på Skolgatan i City. Misstankar uppstod om att föraren, en man i 30-årsåldern, kunde vara påverkad av narkotika. En anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk, har upprättats. Mannens körkort omhändertogs på plats.

Stöld genom inbrott, Örebro
03.35. En bostadsägare ser genom övervakningskameror att det pågår ett inbrott och larmar polisen som åker ut till platsen. Patrullen får träff på en man i 45-årsåldern som grips misstänkt för stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning kommer genomföras under dagen.

Olovlig energiavledning, Degerfors
03.07. En kvinna i 25-årsåldern blir misstänkt för brottet olovlig energiavledning med anledning av att hon uppges ha dragit en elkabel ut i ett trapphus och på så vis tagit el från någon annan. Förhör har hållits med den misstänkte. Den som olovligen avleder elektrisk kraft döms för olovlig energiavledning till böter eller fängelse i högst ett år.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.