Sök
Stäng Meny

14 januari 07.16, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Polisen har också kontrollerat personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

02:23 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till en restaurang i centrum där en utåtagerande kvinna befinner sig. Kvinnan misstänks ha misshandlat en man. Det finns inga uppgifter gällande eventuella personskador. Kvinnan omhändertas för fylleri. Anmälan om misshandel upprättas. 

02:54 Misshandel, Åre
Polisen beordras till Åre centrum där en berusad man befinner sig. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om misshandel upprättas också där den omhändertagna mannen är misstänkt. 

Övrigt: Under natten och morgonen har fyra viltolyckor rapporterats till polisen. De inträffade i Målsta, Östersunds kommun, Näset, Ragunda kommun, på länsväg 568 Revsund-Gällö, Bräcke kommun samt på E14 Mörsil, Åre kommun. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.