Sök
Stäng Meny

14 januari 07.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av dygnets händelser.

04:01, misshandel, Göteborg
En gärningsperson skallar en man på Järntorget. Gärningspersonen har sällskap av andra personer, som dock inte varit del i misshandeln. Polis kommer fram och anträffar två misstänkta personer. En misstänks för misshandel och den andre för narkotikabrott eget bruk.

02:42, Tjörn, stöld
Vi får larm om att någon stulit diesel från en större tank i Vallhamn. Polis och räddningstjänst kommer till platsen. En del diesel har läckt ut på gatan, dock utan att hamna i någon brunn. Inga gärningspersoner kvar på platsen. En anmälan om stöld samt miljöbrott är upprättad.

23:56, Göteborg, rån
En man blir rånad på en klocka vid Kungstorget av tre gärningspersoner, som springer från platsen i riktning mot Grönsakstorget. Polis kommer till platsen och söker i området, men utan att anträffa några misstänkta. En anmälan om rån är upprättad. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

Polisområde Storgöteborg, misshandel i relation
Vi får via SOS larm om ett bråk på en adress. Ambulans och polis kommer fram till den aktuella adressen. Där hittar de en kvinna som har blivit misshandlad med ett tillhygge. En man har lämnat platsen. Han anträffas något senare på tågstationen och grips misstänkt för synnerligen grov misshandel. Kvinnan förs till sjukhus i ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.