Sök
Stäng Meny

14 januari 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 140-tal ärenden som rör Östergötlands län.

23:26 får polisen vetskap om en misshandel som ägt rum på en plats i centrala Norrköping. På platsen ska två personer blivit slagna och sparkade på av en annan. Gärningsmannen ska även på något sätt hotat målsäganden. Polisen börjar arbeta i ärendet och kan senare gripa en man misstänkt för grov misshandel samt olaga hot. Ingen av de utsatta ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

05:16 larmas polis till en restaurang i centrala Norrköping. På platsen ska någon gjort inbrott och stulit med sig en kassa från restaurangen. Polisen kommer dit och kan konstatera att det rör sig om ett skarpt inbrott. Det finns då inga gärningspersoner kvar på platsen. Man har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.