Sök
Stäng Meny

14 januari 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län.

02:07 kontaktar allmänheten polisen med anledning av ett slagsmål mellan flera personer i centrala Katrineholm. Polisen kommer till platsen och kan där gripa tre personer som misstänks ha misshandlat två andra personer. Målsäganden ska ej ha ådragit sig några allvarliga skador i samband med händelsen. Brottsrubriceringen är misshandel.

02:58 får polisen samtal om ett misstänkt inbrott i östra delarna av Nyköping. En person ska ha upptäckt att obehöriga befunnit sig i ett källarförråd, men som sedan försvunnit från platsen. Polis kommer till platsen och kan konstatera att någon försökt bryta upp ett förråd, men ej kommit över något stöldgods. En anmälan gällande försök till stöld har upprättats. Ingen är misstänkt.

Utöver detta har polisen bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.