Sök
Stäng Meny

14 januari 08.12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Avesta

22.37: I Krylbo stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

23.23: En patrull kallas till centrala Avesta och upprättar en anmälan om olaga hot. En man i 25-årsåldern misstänks för att ha kommit fram och hotat en man i 40-årsåldern.

00.36: I centrala Avesta stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en kvinna i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare provtagning får visa om kvinnan haft något olagligt i kroppen.

Falun

03.12: En patrull stoppar ett fordon i Falun och det visar sig att föraren, en man i 25-årsåldern, har ett återkallat körkort. Mannen blir därför misstänkt för grov olovlig körning.

Smedjebacken

01.01: Det inträffar en trafikolycka på riksväg 66 och föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt och blir misstänkt för rattfylleri.

Borlänge

02.50: Polisen kallas till centrala Borlänge med anledning av ett bråk mellan två personer. På plats anträffas en kvinna i 25-årsåldern som blir uppskriven som målsägare och det skrivs en anmälan om misshandel med okänd misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.