Sök
Stäng Meny

14 januari 08.12, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.10: På väster i Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav och eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

23.14: Polisen kallas till centrala Örebro med anledning av att några personer som ombetts lämna en restaurang inte har gjort det. En man i 45-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och en man i 30-årsåldern bli avlägsnad från platsen. Han blir också misstänkt för våldsamt motstånd.

01.03: I centrala Örebro stoppas ett fordon och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare provtagning får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

02.18: En man i 40-årsåldern blir anmäld misstänkt för sexuellt ofredande mot en kvinna i 20-årsåldern i centrala Örebro.

02.27: Polisen kallas till centrala Örebro med anledning av en misshandel. En man i 30-årsåldern anträffas på plats och han går då till angrepp mot patrullen och mannen blir OC-sprejad. Mannen är nu misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 40-årsåldern som han har en relation med.

02.27: En man i 30-årsåldern får följa med för provtagning då det uppstår misstanke om att han är narkotikapåverkad. Mannen är misstänkt för narkotikainnehav samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Ljusnarsberg

23.29: En patrull blir invinkade av en man i Ljusnarsberg som upptäckt att dennes bil försvunnit från platsen han hade parkerat den. Det skrivs en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Karlskoga

23.13: Vid en kontroll uppstår det misstanke om att föraren i en personbil är påverkad av narkotika. Föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk och får följa med för provtagning. En analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Kumla

22.21: I centrala Kumla stoppas ett fordon och föraren, en man i 55-årsåldern, blåser positivt. Det uppstår även misstanke om att han är påverkad av narkotika. Det skrivs en anmälan om drograttfylleri och mannen får lämna prov som får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.