Sök
Stäng Meny

14 januari 08.13, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad

22.41: På länsväg 701 i Edsvalla stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 55-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

01.04: Två män i 25-årsåldern kontrolleras och blir misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk och våldsamt motstånd. De två männen blir omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.34: En person i övre tonåren blir misstänkt för hot mot tjänsteman vid en nattklubb i Karlstad. Personen blir avvisad från platsen av en patrull.

02.55: Det ringer in en taxichaufför som berättar att en kund inte betalat samt uttalat hot mot chauffören. Kunden, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för olaga hot och bedrägeri. Han blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

03.03: Vid en kontroll blir en man i 20-årsåldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

03.18: En patrull kallas till en adress i Herrhagen med anledning av ett pågående slagsmål utomhus. En person i övre tonåren och en man i 25-årsåldern blir misstänkta för att ha misshandlat en man i 25-årsåldern och en man i 20-årsåldern.

Forshaga

01.43: En patrull kallas till en adress i Forshaga kommun med anledning av ett misstänkt inbrott. På plats anträffas den man och kvinna som ringt in men det finns inga tecken på något inbrott. De som ringt in blir misstänkta för falsklarm samt narkotikabrott eget bruk. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.