Sök
Stäng Meny

15 januari 07.22, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt ur polisiär synvinkel

Trafikolycka, Örebro

02.53. En bilist fick sladd och körde in i mitträcket på E18 i höjd med Vintrosa. En kvinna i 20-årsåldern avfördes med ambulans då hon klagade på smärtor i kroppen. Patrullen har skrivit en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Rattfylleri, Örebro

05.32. Patrullen stoppade och kontrollerade en bilist som framförde sitt fordon på Rudbecksgatan/ Östra bangatan. Efter att ha blåst positivt i sållningsinstrumentet togs föraren, en man i 40-årsåldern, med för ytterligare provtagning. I nuläget är han misstänkt för rattfylleri.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.