Sök
Stäng Meny

15 januari 09.18, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Jämtland, anmälda viltolyckor.

07:23 Ett rådjur och en personbil i en olycka på länsväg 592 Böle-Fillsta, Östersund. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

07:30 En personbil och en ren i en olycka i Högbränna, Strömsunds kommun. Det finns inga uppgifter om personskador. Renen sprang in i skogen. Berörd sameby kontaktas.

08:03 Ett rådjur och en personbil i en olycka på Valla i Östersund. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

08:43 En älg och en bil i en olycka på länsväg 646 vid Ottsjön, Åre kommun. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

Dessutom kontaktas klockan 07:31 polis om ett skadat rådjur längs riksväg 84 i trakten av Linsell, Härjedalens kommun. Rådjuret är avlivat. Olyckan är inte anmäld ännu, om inte föraren som var inblandad tar kontakt med polisen kommer en anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.