Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 16 januari 19.21

16 januari 07.00, Försvunnen person, Halmstad

Kvinna försvunnen från boende

En kvinna har försvunnit från sitt boende. Personal och polis befarar att kvinnan är mycket tunt klädd och därför i fara på grund av det kalla vädret. 

Kvinnan är i 75-årsåldern och försvann under natten. Polis kontaktades vid 07-tiden och sökarbetet inleddes.  

Kvinnan är ca 160cm lång och halvlångt rödlätt hår. Hon hade en beige/svart jacka och rosa sandaler på sig vid försvinnandet.  

Polisen söker uppgifter om iakttagelser som gjort i området av kvinnan, ring polisen på 112 eller 11414 om du har uppgifter som kan hjälpa kvinnan att komma till rätta. 

13:25, uppdatering
Polis letar alltjämt efter den försvunna kvinnan. Polis använder sig av flera hundpatruller, drönare (UAS) och polishelikoptern i sökarbetet. Räddningstjänsten hjälper till sökarbetet med en båt som söker utmed Fylleån. 

19:19, uppdatering
Strax före klockan 17 anträffade en hundpatrull den försvunna kvinnan. Beklagligen var hon då inte längre i livet. Polisen kommer att genomföra en dödsfallsutredning, men det finns i nuläget inga misstankar om att kvinnan utsatts för brott. Anhöriga är underrättade om dödsfallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.