Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 16 januari 14.42

16 januari 07.17, Försvunnen person, Arvika

Den man som eftersökts i Arvikatrakten är anträffad.

Under natten lämnade en man i 25-årsåldern en adress som ligger öster om Arvika, adressen ligger mellan Västra Furtan och Arvika och i stort sett längs Rv 61.
Mannen är klädd i tunna kläder, en jacka och jeans samt lågskor. Klockan var runt 03-tiden då mannen lämnade adressen. Det finns information som gör gällande att mannen uttalat att han skulle gå till Arvika, där också mannens bostad ligger.

Uppdatering 08.05:

Vid klockan 07.25 klassade regionalt vakthavade befäl sökandet enligt LSO, lag om skydd mot olyckor 4:4§. En specifik räddningsledare är utsedd och därtill ledningsstöd. Det söks i området med UAS och hundpatrull samt flertalet patruller. 

Att inleda LSO 4:4§ medför att man kan frigöra resurser och ärendet kan struktureras och sökandet hanteras enligt specifik modell.

Uppdatering kl. 09.54

Mannen är ca 180 cm lång och har normal kroppsbyggnad. Vid försvinnandet var han troligtvis iklädd en blå tunnare jacka, en vit t-shirt, ljusgrå mjukisbyxor och tunna blå joggingskor.

Om du tror att du har sett mannen, ring 11414 och säg "Tips" i talsvaret. Om du tror att du ser mannen just nu, ring 112 och be att få tala med polisen.

Uppdaterad kl. 14.39:

Den man som eftersökts i Arvikatrakten är anträffad avliden. Mannen anträffades av hundpatrull i terrängen ca 700 meter öster om den adress som mannen lämnade under natten. Anhöriga är underrättade. Polisen misstänker inget brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.