Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 17 januari 09.39

17 januari 07.24, Trafikolycka, Sundsvall

Tre larm om trafikolyckor på E4 Stockvik, Sundsvall.

Under morgonen har polisen fått tre larm om trafikolyckor på E4 Stockvik, Sundsvall.

Det första larmet kom klockan 06:21 och gäller en singelolycka med personbil. Inga personskador har rapporterats. Bilen ska stå trafikfarligt till och behöver flyttas.

Nästa larm kom klockan 06:37 och gäller en kollision mellan två personbilar. Två personer ska vara drabbade, det är okänt om personskador uppstått. 

Därefter kom också ett larm om ytterligare en olycka klockan 06:45. Där ska tre personbilar samt tre personer vara inblandade. Det finns inga uppgifter gällande personskador. 

Polisen är på plats. 

Uppdatering klockan 08:38: Vad gäller den första singelolyckan har inga personskador uppstått. Bärgare har beställts.

När det gäller den andra olyckan har två personer, förarna av bilarna, förts till sjukvård med ambulans. Polispatrull kvarstannar på platsen tills bilarna är bortbärgade. 

Uppdatering klockan 09:39: Vad gäller den tredje olyckan har minst en person förts till sjukvård. Olycksorsaken ska utredas. 

Polisen har lämnat olycksplatserna. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.