Sök
Stäng Meny

18 januari 07.32, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till torsdag polisområde Värmland

22.54 Kristinehamn. Våldsamt motstånd. Polis larmas till större livsmedelsbutik i Kristinehamn där en person låst in sig på en toalett och vägrar lämna vid stängning. Personen, en man i sextioårsåldern sätter sig till våldsamt motvärn mot polisen och patrullen tvingas belägga mannen med både hand- och fotfängsel. Han misstänks nu för våldsamt motstånd. Därefter omhändertagen för fylleri.

23.40 Filipstad. Trafikolycka. Man och kvinna i okänd ålder förda till sjukhus med ambulans efter trafikolycka på riksväg 63 vid Brattfors. Trafikolycka utan misstanke om brott.

02.04 Karlstad. Trafikolycka. Bil voltat på Hammaröleden i höjd med Orrholmen. Två personer i tjugoårsåldern i bilen. Inga personskador, ingen misstanke om brott.

04.00 Säffle. Stöld genom inbrott. Inbrott i föreningslokal i centrala Säffle. Okänd gärningsman tagit sig in i lokalen genom krossat fönster. Gods av okänd omfattning tillgripet.

Under natten har ett flertal yngre medborgare omhändertagits för fylleri i enlighet med lagen om omhändertagande av berusad person. Detta i samband med någon form av förtida studentfirande i Karlstad. Några kördes hem till föräldrar, några fick tillbringa natten hos polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.