Sök

18 januari 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

05:13 larmar SOS om en trafikolycka som ska ha inträffat på riksväg 31 norr om Vetlanda. Där ska en personbil åkt av vägen och hamnat på sidan. En person har avförts med ambulans till sjukhus efter olyckan. Skadeläget är för polisen okänt. Fordonet har bärgats från platsen. Patrull skriver anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

05:55 inkommer ett larm om en singelolycka med personbil på E4 strax norr om Vaggeryd. Tre personer ska ha drabbats, och samtliga har avförts till sjukhus efter olyckan. Skadeläget är för närvarande okänt, men samtliga ska ha varit vakna och talbara efter händelsen. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. Polispatrull är på plats och inväntar bärgare.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden kopplade till viltolyckor och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.