Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 18 januari 09.00

18 januari 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inbrott i Norrköping
05:53 får polisen larm om ett pågående inbrott i en källare i centrala Norrköping. Allmänhet har hört ljud från aktuell källare, och sedan upptäckt två obehöriga personer i fastigheten. Polis kommer till platsen och kontrollerar de båda personerna. De misstänks nu för stöld genom inbrott efter händelsen.

Stor trafikpåverkan efter olycka norr om Norrköping
07:33 larmar SOS om en kollision mellan två personbilar som ska ha inträffat på riksväg 55 i höjd med Graversfors utanför Norrköping. Enligt uppgifter från platsen råder stor trafikpåverkan till följd av olyckan.

Uppdatering 09:00: Åtminstone en person har avförts till sjukhus i ambulans. Skadeläget är okänt. Polis är kvar och arbetar på platsen. Båda inblandade fordon kommer att bärgas från platsen. Vägen behöver stängas av helt under tiden bärgningsarbetet pågår.

Utöver detta har polisen hanterat exempelvis ärenden kopplade till viltolyckor och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.